Kamer Jutta

Ruime 2-persoonskamer met dubbele douche

Kamer Jutta is van alle gemakken voorzien. De badkamer is modern en heeft een ruime dubbele douche. Je kan in deze badkamer dus samen douchen, zonder dat één van jullie het koud krijgt! De kamer beschikt over een ruim 2-persoons bed van 1.60 meter breed. De bodem is verstelbaar voor jouw voorkeurshouding tijdens het slapen. Vanuit hier kijk je uit op je eigen terras. Wanneer je erop uit bent geweest, kan je even opladen in het zitgedeelte binnen om een boek te lezen of bij mooi weer een drankje doen op je eigen terras.

Klik voor meer foto's van deze kamer.

Eigen ingang

TV aanwezig

Zit- en slaapgedeelte

Dubbele douche en wc

Senseo apparaat

Waterkoker

eigen terras

rolstoelvriendelijk

Gratis Wifi

Voorzieningen

Welke voorzieningen biedt Villa Rooz?

Wifi is gratis beschikbaar op het hele terrein van de B&B. In de gezamenlijke ruimtes staan voorzieningen waar je gebruik van mag maken tijdens je verblijf. Neem buiten een duik in de jacuzzi of kijk je favoriete wedstrijd op de smart TV. Wil je zelf een maaltijd maken? Dan kan je gebruik maken van de gezamenlijke keuken. Hier vind je ook een koffiemachine, koelkast, Senseo apparaat, oven, air fryer en een waterkoker. De was doen? Dat kan in onze wasruimte! Hier staan een wasrek, wasmachine en droger tot je beschikking. Iedereen mag gratis gebruik maken van onze voorzieningen, zonder extra kosten!

''Welke herinnering ga jij maken?''
''Welke herinnering ga jij maken?''

ACTIVITEITEN

Ga er op uit in de
omgeving van de Krim

ACTIVITEITEN

Ga er op uit in de omgeving van de Krim

Drenthe en Overijssel zijn twee populaire provincies voor toeristen in Nederland. De provincies zijn alles wat je verwacht van een leuke vakantie in eigen land. Leuke activiteiten, mooie steden, karakteristieke dorpjes en natuurlijk volop natuur! Zowel Drenthe als Overijssel zijn goed bereikbaar vanuit De Krim. Ontdek al het moois wat de natuur te bieden heeft tijdens een wandel- of fietstocht. Aan het eind van de dag kan je een hapje eten bij een van de vele eetgelegenheden die in de regio beschikbaar zijn.

VRAGEN?

Neem contact met ons op

Contact verloopt bij voorkeur via WhatsApp of via de e-mail.

Stuur ons een e-mail